Post by montkingroversi on Feb 20, 2022 19:06:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها باعث افزایش پول می شوند ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
من نمی توانم بازی را انجام دهم
بازی خوب
عالی!
بازی خوب
تا اینجا خوبه با این حال برخی از سطوح آنقدر غیرممکن هستند که به تقویت کننده نیاز دارید. خیلی بد.
بهترین بازی
این سرگرم کننده و آسان است
این بازی برای بچه من جالب بود.😊😊😊
Crazy Restaurant 2021 Arcade aqkp
من دیروز داشتم بازی رو بازی میکردم الان خیلی نمیخواد بازی کنه میرم دوباره نصبش کنم ببینم چی میشه
بازی عالی اما تقریبا غیرممکن است که برنده شوید تا به مرحله بعدی بروید. حتی اگر پول خرج کنید، بازی به شما اجازه موفقیت نمی دهد.
کاملاً آشغال حتی به من اجازه نداد آشغالش را شروع کنم، حتی نباید زحمت دانلود را به خود بدهید
اشکالی نداره من دوستش دارم
خیلی بد
رستوران دیوانه؟ بیشتر شبیه رستوران اعتیاد آور است. بیشتر شبیه به چالش کشیدن دیوانه کننده است. من واقعا از انجام این بازی لذت بردم. نمیتونستم بیخود بذارمش!
عشق
از این بازی متنفرم. این بازی باعث هدر دادن وقت من میشه 🤬
این بازی در ابتدا سرگرم کننده بود سپس رستوران دوم به داده هایی نیاز داشت که من از آنها استفاده کردم و باز نمی شود.. بیش از یک بار آن را امتحان کرده ام هنوز باز نمی شود.. این خیلی آزاردهنده است.. من باید آن را حذف کنم 😠
سرگرم کننده است
اگر مزاحم "قلک" لعنتی نبود، بیشتر دوستش داشتم!
چرت ترین بازی ای که تو عمرم دیدم...خیلی بازیش سخته حالا باز میشه سختیشو یکاری کرد من ی دو روزی وقت نداشتم بازی کنم کل مراحل بازیم حذف شد و اومد از اول و الانم خیلی اعصابم خوردههه😡😡😡
این بازی باعث توقف باز شدن در فروشگاه همبرگر 6 سطح پاک کردن می شود
من این را بازی کرده ام، آنها فقط به من جواهرات الماس می دهند، سکه های کمتری برای ارتقاء تجهیزاتم به سکه نیاز دارم لطفا روی آن کار کنید
تا اینجا سرگرم کننده بوده است.
من از این بازی خیلی خوشم میاد
Cheerleader Champion Dance Off Симулятори evk
خیلی سرگرم کننده است
خیلی بازی جالبی است
بازی بسیار خوبی است، من به سطوح مدیریت زمان سریع عادت دارم، احساس می کنم مغز را تیز می کند. ایکس
بازی خسته کننده من همه رستوران ها را باز کرده بودم اما روز بعد که بازی را باز کردم همه رستوران ها دوباره تعطیل شدند
Crazy Restaurant 2021 Arkade ppq
Crazy Restaurant 2021 Arkadspel yhd
اگر یک تابه و سیب زمینی سرخ شده نگه دارید
سرگرم کننده. سرگرمی
عاشق این بازی ارتقاء عالی است.
Crazy Restaurant 2021 ארקייד rue