Post by montkingroversi on Feb 20, 2022 18:57:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rebel Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rebel Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox sikkə modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ Rebel Racing 2022 version ▞▞▞
Telefonuma yüklənmir android 11 üçün yeniləmə lazımdır
Rebel Racing রেসিং ecyc
Əla
🇦🇿💪
[Eksilər] * Yanacaq sistemi hətta botlara qarşı qəzəbləndiricidir. * Botlar çox asandır * Xəritələr maksimum 30 saniyəyə bitəcək. Mənə elə gəlir ki, yarışın özündən daha çox yarışa hazırlaşmağa daha çox vaxt sərf edirəm. * Heç bir dövrə və ya qaçış yarışları yoxdur * PvP yoxdur * 30 FPS ilə məhdudlaşdırılmış oyun [Pros] * Təmiz qrafika * Cavab verən idarəetmələr Mənə elə gəlir ki, bütün oyun faktiki oyun tərtibatçıları əvəzinə marketinq şöbəsi tərəfindən hazırlanıb. Halbuki, bu gün əksər mobil oyunlar yalnız belədir.
Bunu deyəndə mənə inanın... yarışlar bu qədər qısa olmasa da, bir az daha uzun olsaydı (yarış 15 saniyə maksimum 30 saniyə davam edərsə) oyun möhtəşəm olardı. Nfs geri gedəcək və üsyançı 1B-ni keçəcəkdi. Lakin onun qısa yarışları coz, hmm heç bir yol. Eyni səbəbdən sildim.
Yaxşı bir yarış oyunu, bəlkə daha çox bonus istifadə edə bilər...
Oynaya biləcəyiniz ən əsas yarış oyunu! Sizdə yalnız sol və sağ düymə və nitro düyməsi var, sükan yoxdur! Treklər o qədər qısadır ki, yarış 30 saniyədən az müddətdə başa çatır! Mən bu oyunu ümumiyyətlə tövsiyə etmirəm!
Rebel Racing রেসিং ecyc
Möhtəşəm təcrübə və ən yaxşı avtomobil oyun təcrübəsi!!!
İlk yarışımı belə oynaya bilmirəm, bu onun kilidli olduğunu göstərir. Uzun müddət təzələdikdən sonra da cəhd etdim
Bu gözəldir, amma mənim xoşuma gəlmir ki, qazanmaq üçün pul ödəməlisən və max s sinfini ala bilməyəcəksən, ona görə də bu, əladır, amma başqa bir cəhəti budur ki, bu, olduqca əyləncəli oyundur, lakin bu oyuna nifrət etməyimin 2 səbəbi bunlardır və bu barədə.
Cooking Fest : szakács játékok Árkádjátékok kcrj
İndiyə qədər tapılmış ən yaxşı oyun, qrafika ən yaxşısıdır və yarış avtomobilləri 100/100 yarışarkən tamamilə real görünür
Pulun, nəqliyyat vasitəsinin və saxlama məbləği o qədər çoxdur ki, mənə bahalı avtomobillə pulsuz oynamağa icazə verin
Yaxşı oyundur, amma çoxlu reklam var
Möhtəşəm qrafika, lakin son dərəcə məhduddur Mən həftələrdir eyni qısa trekdə oynayıram və hətta real pulla avtomobil alsanız belə, ondan istifadə edə və ya onunla oynaya bilməzsiniz.
Oyunun özü pis deyil, yəqin ki, 2*s-dən yaxşıdır, amma mənim reytinqim sırf sökülmə taktikası ilə bağlıdır. Daha yüksək mərhələyə çatana qədər avtomobili belə istifadə edə bilməyəndə qızıl xərclədiyiniz xüsusi sövdələşmələrin təklif edilməsinin mənası nədir? Söhbət asan və ya çətin məsələ deyil, istifadə edilə bilməyəndə opsiya verməkdən gedir. Daha 2 mərhələdə istifadə edə bilməyəcəyim avtomobili almaq üçün qızıl almazdım. Sizə bir sövdələşmə təqdim edildikdə, insanlar satın alındıqdan sonra həmin əşyaların dərhal istifadə oluna biləcəyini düşünəcəklər.
Heyif vaz avtomibili yoxdu esasda 06
Qrafika yaxşıdır, lakin oyun çox SARıCılıdır və bütün marşrutlar eyni, darıxdırıcı görünür və bu oyunda onun treylerdə necə göstərdiyi heç bir hərəkət yoxdur. Bu darıxdırıcı oyunu yükləmək üçün məlumatlarınızı sərf etməməyi təklif edirəm.
Rebel Racing রেসিং ecyc
Super
Gözəl oyun
Bəli
Yayılmış sükan bir seçim ola bilər
Oyunun əyləncəli olması üçün oynamaq üçün pul ödəməlisiniz.
Gözəl oyundu
🥰
Eynilə dövrələr kimi qısa olur! Son dərəcə təkrarlanan.
Dəhşətli qaz limiti, 10 saniyəlik yarışa qarşı 1 dəqiqəyə faydasız şeylər toplamaq və menyuları təkmilləşdirmək, heç bir problem yoxdur. Oyun gözəl görünür, lakin o, sadəcə olaraq dəhşətli oyun və dəhşətli mobil pul qazanmağı maskalayır.
Oyunlar maraqlı görünür, lakin sürətlənmə və driftin süni intellekt tərəfindən idarə olunması heç də yaxşı hiss edilmədi. Olmasaydı, oyun çox yaxşı olardı, sanki hər şey AI tərəfindən idarə olunur, sadəcə naviqasiya etməlisiniz.
Əyləncəli oyun. Kaş ki, yarışlar daha uzun olsaydı, hitomi məğlub etsəydilər. O, etiraz etmək üçün əyləncəlidir
Əla qrafika, sərin avtomobillər. Ancaq yaxşılığın bitdiyi yer budur. 2-ci dəfə bu oyunu sınayıram. Yalnız real pulla ala biləcəyiniz xüsusi valyuta olmadan avtomobili əldə edə bilmədiyiniz üçün daxil ola bilmədiyiniz bəzi hadisələr istisna olmaqla, tapa bilmədiyiniz hissələr olmadan təkmilləşdirə bilməzsiniz. Super qısa yarışlar üçün PLAY ÜÇÜN MÜTLƏQ ÖDƏNİN. Oyunda nağd pulu olan yolsuzluq avtomobili və ya Amy başqa ola bilməz. Gülməli. Bu əla oyun ola bilər, amma təəssüf ki, acgöz tərtibatçılar buna icazə verməyəcəklər.
Belə də
Həqiqətən gözəl
Oynamaq və zorla reklamları qeyd etməmək üçün real həyat pulundan istifadə etməyə çalışın və sizi məcbur edin ... Özünüzə bir yaxşılıq edin və YÜKLƏMƏYİN
gözel
Ən yaxşı qrafika ilə yaxşı oyun
Əla oyun. Yalnız mənfi yarışların çox qısa olmasıdır
Zəhmət olmasa yarış vaxtını uzadın və xəritə yarış bitdikdən sonra birbaşa yoxa çıxacaq və əsas menyu görünəcək. Digər işlər gözəl alınıb 👍
Bahalıdır və planşetimi əyməklə idarə edə bilmirəm, dişli çarxı vurdum və təkmil idarəetmə yoxdur
Yaxşı qrafika, lakin yarış oyunu deyil. Yarışlar çox asan və aralarında çoxlu doldurucu ilə çox qısadır.
Pis