(Android/iOS) Battle of Warships: Морской бой хак нескінченної витривалості
Feb 20, 2022 18:54:45 GMT -5
Post by montkingroversi on Feb 20, 2022 18:54:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle of Warships: Морской бой ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle of Warships: Морской бой IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак нескінченної витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Battle of Warships: Морской бой 2022 version ▞▞▞
Гра повна фігня камера на кораблях можливо не прицілиться, не скачуйте повну фігню повну!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Де баланс? Неможливо грати, закидає до високих рангів. Виправте будь ласка. Поділіть техніку на боєві рейтинги,щоб новачки грали з новачками, а ті хто прокачались грали із своїми рівними.
Класна гра але зробити, щоб монабуло ходити по палубі і авекуючись, якщо корабель то не
Big Bang Evolution Аркадни zyvp
Battle of Warships: Naval Blitz Akcija aqwi
Я спробував (зазвичай я не дуже прихильник ігор на телефонах і т. д., це не так багато нових ідей і, звичайно (і це був приклад), є кредити, золота платина, нормальна спеціальна епопея, я можу продовжити, якщо назвати кольорові ящики, там повно шляхів до гаманця, я б сказав, що безкоштовно грати, добре вибрав різний спосіб отримувати гроші, як Fortnite зробив веселі скіни, які вони продадуть, якщо гра буде веселою, або кажуть, що платять, щоб виграти, і пояснити, як і які додаткові гроші вартість і те, що ви отримуєте за це. Не таким чином
Після оновлення взагалі протина гра
це весело, і це може стати чудовою грою, але проблема в тому, що в цій грі бракує вмісту, ігровий процес хороший і контроль теж, але я думаю, що вони повинні зробити нові: карти, режими та події. але в цілому ця гра хороша, я сподіваюся, що вони повинні слухати людей, які грають у цю гру.
Я грав у цю гру вже місяць, і грати в цю гру насправді приємно. Чому ви не можете додати в налаштуваннях, де ви можете вибрати карту, з якою ви хочете грати?.
Подобається графіка та найкраща CGI та дивовижна гра. Практично немає реклами, яка мені подобається!!!!! Це дуже весело, і я можу грати в нього годинами. Звуки дивовижні. Єдина проблема полягає в створенні маху, це все ще трохи несправедливо, але все одно добре. Я однозначно рекомендую цю гру. 10 зірок з 5.
Загалом дуже гарна гра. Але коли я прогресую, я помічаю, що гра фальсифікована, намагаючись змусити вас витрачати гроші. безкоштовно має бути безкоштовно. Інші люди також помітили це. Гра почне мигати, повертаючись назад і на четверте між усіма вашими кораблями, тільки кораблі без графіки bsck і вперед, поки ви намагаєтеся змусити сторінку працювати, а потім бац, їх додавання для членства. Гвинт це. Тоді це спрацює. Готуємося до запуску. Потім проходить через того ж бика. Багато іншого в грі. Будь ласка, припиніть це
Battle of Warships: Naval Blitz कार्रवाई lkn
Battle of Warships: Naval Blitz Aksi sxi
До оновлення було краще ,видаляю!
Чудова гра. Втрачено 1 зірку за приховування рівнів і неправильний алгоритм відповідності. Я забиваю найкращих гравців і дозволяю новачкам забивати мені. Algo має впорядкувати силу корабля та/або рівні гравця, а потім поставити команду Blue з кораблями 1/4/5/8/9/12/13. Червона команда має 2/3/6/7/10/11/14. Після 1-го корабля чергуйте кожні 2 кораблі. Не шанси в одній команді і рівні в іншій, інакше перша команда завжди буде сильнішою. Дайте мені свій алгоритм і дозвольте мені кодувати для вас.
Гра весела і дуже гарна, у мене є кілька проблем 1.) Підбір сватів навіть у автономному режимі дуже несправедливий і дивний, я щойно почав гру і все ще маю той самий корабель (перший корабель, який ви отримали не з підручника ), вороги, з якими я стикаюся, завжди кращі та вищі за рангом, як корабель 18 рівня, і це така погана людина, 2.) Торпеди дуже ефективні, і вони скидають торпеди занадто близько до мене, що я не маю час рухатися, тим більше, що мій корабель так повільно обертається. Будь ласка, виправте їх
Я четвертий раз скачу і всі обновки я скачу тому, як я купив перший авіаносець, воно нехотіло вмикись виправити це будь ласка
Одним словом: кривава трата часу... Після оновлення всі мої кораблі зникли. У мене залишилося лише два основних... Мабуть, жарт UPD. Вчора мова йшла лише про кораблі, а сьогодні також зникли всі мої ранги та грошовий прогрес. P. S. Я краще встановлю іншу гру, ніж намагатимусь щось доводити службі підтримки, особливо те, що на 100% залежить від вас
Поставив 3 зірок тому що гармати стріляють куди завгодно тільки не по противнику......!!!! В цілому гра супер
Де справедливість я 1 ранг і тима 1-4 арені так і в противників но у них 1-!ісправте 267 ранг і сам всю команду розносить
розробники дибілі! того що гра не онлайн це наебалово, якщо виключити інтернет-грати теж можна.там противник і твоя команда БОТИ , якщо включати інтернет-рекламу куча. у вас 2. варіанти 1) будьте лохами та включайте інтернет коли грайте цю гру і хтось на рекламі за ваші перегляди заробити гроші. 2)якщо хочете грати і не доставляти рекламу! включіть інтернет і на вас ніхто не заробить.. !! вони з кожного перегляду мають не менше 10 грн. самі рішайте!!!!
Не можна виграти, якщо ви не витратите готівку. Регулярні оновлення кораблів абсолютно марні. Гра вилітає, коли ви граєте в рекламу, щоб заробляти. Хороший потенціал, але платні гравці виграють щоразу.
Гра хороша, але за перемогу платити. Я завдаю 15000 збитків, а інші завдаю 40000 збитків. І це, безперечно, зіпсує досвід. Якщо ви не хочете вкладати гроші в гру, не встановлюйте її.
Є прекрасна гра World of Warships Blitz. Сенсу грати в цю ж гру - дуже мало. Надоїдлива реклама, погане управління і тд і тп...
Видалено. Починався як гідний морський бій Сім, але вони його зіпсували. Вся реальність і здоровий глузд вийшли за вікно. Тепер у нас є авіаносці, які переслідують лінкори, есмінці, очевидно, запускають абордажні групи на лінкори, ніби вони пірати, і сталеві лінкори, що горять до ватерлінії, наче в епоху Наполеона. Смішно
Не рекомендується для людей, у яких Ipad аварійно виходить з ладу. Ні, насправді, я збирався щось купити в магазині, а потім мій Ipad випадково вийшов з ладу, коли я знову завантажив його та повернувся в гру, мій прогрес був стертий начисто, все це Це один із способів втратити гравця, тому що я не збираюся повертатися в гру, я закінчив!
чого кораблі такі вільні і так мало урону
Будь ласка, додайте підводні човни та зробіть перехоплювачі в ручному режимі. І, будь ласка, додайте оновлення сезону, а також дуже важливо, будь ласка, змініть щоденну винагороду на 1 місяць, це підвищить інтерес гравців. Дякую!
Гра дуже крута, одна річ, яку я ненавиджу, це вороги, які з’являються в грі, кораблі класні та добре зроблені, але авіаносець, як Джоніо, коштував 1000 000 доларів, і я в основному використовую ці гроші на речі та боєприпаси бо на моїх кораблях після того, як на моєму міноносцеві закінчилися червоні боєприпаси
Таймери оновлення на 19.03.2020 ніколи не досягають нуля... чудово..нуль зірок, якщо можливо.. все ще відсутні кораблі, немає відповіді від електронних листів до розробників.. 15.03.2020, останнє оновлення жалюгідне. Багато моїх кораблів зникли. Таймери оновлення ніколи не відраховують і не закінчують зворотний відлік....... Купив корабель, все ще бачить рекламу, незважаючи на обіцянки більше не показувати рекламу при будь-якій покупці. Неможливо зв’язатися з розробниками в грі afaik.. це гра, яка вимагає терпіння. Це виконує свою роботу..
Ця гра потребує деяких оновлень та нових функцій, наприклад, дуже важко грати з друзями на одній карті, також немає кланів зі спільними цілями, щоб отримати винагороду, якщо ви досягнете їх як команда, загалом мені подобається ця гра, але я б хотів радить переглядати більше оновлень, щоб мати кращий досвід.
після 65 рангу,викинуло в 1.це вже вдруге за рік.трошки за.....о!а так,гра супер.PS.розберіться з моїми питаннями.
Шановний розробнику, чи не могли б ви виправити всі перешкоди, і острів вам це смішно, очевидно, ні. Якщо ви хочете створити карту з багатьма перешкодами та островом, вам також слід зробити більшу. Я люблю цю ігрову графіку, тому що вона hd і корабель виглядають справжніми і вода. А для витратних матеріалів вам слід зменшити тривалість поповнення предмета з 1 хвилини до 30 секунд, що достатньо. Гра стала складнішою, тому що бот має кращий корабель, ніж гравець, і я сподіваюся, що ви виправите це, будь ласка.
Управління просте, і вам не потрібно купувати більшість із них, так як ви можете отримати їх із ящиків безкоштовно замість того, щоб підвищувати ці рівні та долари, найкраща гра з військовими кораблями, але world of warships неможливий
Моя гра була хорошою, поки розробник не вкрав 100 доларів з моїх грошей, «неправильні оновлення». Не витрачайте реальні гроші на цю гру. Я не шкодую про готівку, 340 доларів США загалом, стільки ж, скільки не маю оновлених кораблів. Один був класом у Сан-Дієго, який я повністю оновив і використовував протягом години. Наступного дня він зник разом із оновленнями, і він все ще показував запис мого перебування на неіснуючому кораблі. я сфотографував. Крім того, цей розробник не відповідатиме на жодні електронні листи. Вони просто забирають ваші гроші. Ти можеш піти до пекла.
Трохи важко прокачувати ранг
У кращому випадку це хороша гра... чому під час битви з нізвідки з'являться торпеди... навіть якщо ховаються за камінь, але якщо я вистрілю в камінь, він просто вибухне при попаданні... не здається правильним .... Я також був на краю без корабля поблизу .... те саме
Це одна з моїх найпривабливіших ігор bt Найбільше дратує, коли у вас є товариші по команді-нубу, які мають нижчий рівень досвіду, тому вони нічого не знають про те, як правильно битися. часто брак досвіду руйнує стратегію і це призводить до програшу битви. Повинна бути система, щоб підбір матчів мав проводитися з гравцями однакового чи майже однакового рівня досвіду, отже, будуть змагальні битви... Ще одна неприємна річ: ви отримуєте забагато грошей/доларів, але вам це не потрібно. .... повинні бути деякі обмеження і, нарешті, хакери...... ці придурки часто з'являються і повністю руйнують задоволення від цієї гри, це потрібно виправити, щоб вони більше не могли зламати цю гру.
реклама достала
Хороша гра. Одна річ. Зараз це завжди змушує мене натискати «Немає доступної покупки», а кнопка на моєму екрані завжди дратує. БУДЬ ЛАСКА, ВИРІСУЙТЕ ЦЮ ПОМИЛКУ.
Ставлю 4зірки через те що мало карт а так класна гра.Зробіть більше карт і поставлю 5 зірок
Все знімаю шляпу👏👏👏 Єдина гарна пародія на World of Warships Blitz
Це хороша гра, але вона могла б бути трохи більш реалістичною на човні, в який стріляють.
Чудова гра, але якщо ви збираєтеся оновити там, ви повинні оновити кожен наявний предмет. Не просто 2, а показує 3 речі, які можна оновити. Потрібно, щоб заглянув в2. Інша справа, що для цього потрібно більше етапів і менше витрат на кораблі та оновлення. І чи можна якимось чином розробник зробити це там, де ремонтні елементи коштують менше ніж 40 золотих. Для інших 2 елементів також можна скористатися. Оскільки коефіцієнт часу настільки довгий до зворотного відліку, що його також слід виправити, будь ласка. Дякую
Не можу сказати гру
Вони навіть не претендують на задоволення тих, хто не витрачає гроші. Системи балансування не існує, і якщо ви не купите, ви будете грати вічно, і, можливо, навіть нікуди не потрапите через всі Монтани і Ямато, які є кораблями преміум-класу. Ігровий процес був би веселим, якби він був збалансованим, а відчуття та робота кораблів були веселими, а графіка досить гарна.
Проста версія War of Warships, кораблі не так вже й важко освоїти, навіть їх оновити легко. Сама гра дає вам достатньо грошей і золота на 30 хвилин, переглядаючи рекламу. Графіка хороша, управління також. Єдине, що мене дратує, це система сватання. У більшості випадків ми завжди переважали. Розробники повинні це виправити. Також вони повинні додати більше кораблів...
Варгейминг здброд пидарасов. Обоссаних.
Не вірте «Без реклами, якщо ви робите покупку» Total B.S. Витратили 17 доларів, але все ще маєте ту саму кількість реклами, що й раніше. Дуже неприємно витрачати час на всю рекламу. Кожна нагорода, золото, контейнер тощо вимагає перегляду реклами. Я знаю, що вони роблять це для подвійного занурення. Вони повинні це виправити або повернути нам гроші. Гра в порядку. Але вся реклама ламає гру.
👍
Розваги та перегляд реклами дійсно того варті. Це вигідно не тільки самій грі, а й гравцям. Я просто сподіваюся, що вони додадуть багатокористувацький режим, куди ви можете запросити друзів, а також додати друзів.
Дуже добре продумана гра, але битви іноді розчаровують через те, що деякі боягузи втручаються в червону лінію, розробникам потрібно додати якийсь штраф за такі випадки... наприклад, втрата здоров’я кораблів
Чудова гра, яка зовсім не затримує, різноманітність кораблів і зброї робить гру кращою. Я просто думаю, що торпеди повинні заряджатися швидше, і я бажаю, щоб ви з’явилися ближче до ворогів, але загалом гра чудова. Ви повинні завантажити його, щоб чудово провести час. Я дуже люблю цю гру, і я граю в неї весь час. Будь ласка, створюйте більше таких ігор, це все, що я прошу від творця цієї гри. Я б оцінив це на 100 зірок, якби міг. Це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав, я рекомендую завантажити її, щоб чудово провести час. 👍 .