Post by montkingroversi on Feb 20, 2022 18:48:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod çok para ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategie ztc
oyun mük aga
Bu oyun güzel ama 40. dalgayı yenemezsin neden 40. dalgayı bu kadar zorlaştırdın
Master Summoner mücadelesi, 50$ ödemenizi veya oyunu oynamanızı veya 3 ay boyunca efsanevi veya efsanevi çağrılara ihtiyacınız olduğunu gerektirir. Diğer oyun modları iyi ama eğer 10. raundu para ödemeden geçemezsem o zaman bir sorun var demektir.
Oyun başlangıçta eğlencelidir, ancak ilerledikçe tüm eğlencesini kaybeder. Canavarlarınızı yükseltmek için jetonları boşta bırakmak için günlerce beklemeniz gerekiyor. Mini oyunlar da ya çok zor ya da çok kolay, yani orada da eğlence yok. Oyunu reklamlarındaki memler için indirdim ama oyunun içinde ne yazık ki memler kadar komik bir şey yok.
Tamam iyi iyi, neden Google Play'e iyi durumdam şekildem??? O kadar kapsamlı tüm ticarethaneleri geniş kapsamlı olsun 1 kere de değil 2 kere ama hadi birincisini saymadığım yere bağlamamıştım ama buna bağlanmıştı. Bağladım ama yok puf oldu hesap puuf..
İnsanlardan bir paket için para alarak bu oyunun 4. yıl dönümlerini kutluyorlar. Ayrıca fiyatına göre harika bir paket de değil. Oyunun bir günlüğüne oturmasına izin verebilir ve geri gelip kahramanlarınızın seviyesini yükseltebilirsiniz. Sonra ekranı izlemekten başka bir şey yapmıyorsunuz, en azından pilinizi bitirirken veya şarjda otururken çalışır durumda bırakın. 100 küre "garanti eder" birkaç kez denedim efsane yok. 1 çağrı için 60 mücevher saçmadır, onları nadiren alırsınız ve hatta bir "ödül" olarak çok fazla değil.
Oyun ilk başta harikaydı ama sonra ön cephedeki canavarlarımın seviyesini yükselttikten sonra tamamen booooring oldu Ben oturup çok yavaş hareket eden 100 veya daha fazla düşmanın gelip ön cephede yok edilmesini izlemek gibiyim ve yapamıyorum başka bir şey . . not. Satın almadan oynuyorum ve öyle oldu. . Satın alan oyuncu nasıl yapsın ?
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategia esh
Instagram da reklamı vardı "bu reklama para verdim lütfen oynumuzu deneyin" zevlki oyunmuş
Gacha Club 休閒 lsjd
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategi zhx
Zorlukların yaklaşık yarısını geçersiniz ve sonra bir duvara çarparsınız. Daha fazla ilerleme yok. Bu oyuna biraz para koydum, çok seviye atladım, güçlü çağrılarım var ama oyunda belli bir noktaya geldiğinizde bir sonraki adımda zarar vermiyorsunuz. Bir ton yükselttim. Seviye atlamış, seviye atlamış, evrimleşmiş, farklı pozisyonlar ve çağrılar denemiş, fark etmez. Git para harca.
Günlük mobil oyununuz değil, etkinlikler ve özel dalgalar gibi her zaman yapılacak şeyler vardır, harika çağırma şansı vardır ve oyun genel olarak eğlencelidir. Bu Oyun ayrıca yeni oyuncular için çok cömerttir, ücretsiz başlangıç öğeleri alabilirsiniz, oh ve btw ekler her 5 saniyede bir yüzünüzde belirmez. S katmanlı oyun
oyun çok güzel
Bu oyunu internetten sakınınız yokken açmayın yoksa bitince internet yok der
Bu yüzden süper eğlenceli ve bağımlılık yapıcı ama benim tek sorunum, hem 4. yıl dönümü paketinin 20 dolara benden 40 ücret alması hem de ürünü almamış olmam. Lütfen ya bana paramı geri verin ya da 444 kürelerimi 4444 efsanevi mücevherimi ve 444k altını verin
Eğlenceli oyun ama reklamlar oldukça sık. Keşke reklamları kapatmak için satın alma seçeneği olsaydı. Benim için iyi gitmeyen en önemli şey, 1000 reklam videosu izlemek için bir başarı. Yaklaşık 30 saniyelik bir reklamla, bu tam anlamıyla 8 saat reklamdan başka bir şey izlememek demektir! Bu işkence. Ve geliştiricilerin, keyif aldıkları herhangi bir oyunda başarı elde etmek için 8 saat reklam izlemek istemeyeceklerinden oldukça eminim.
İyi bir kule savunma oyunu, sahip olduğu fikirleri ve diğer mobil oyunlar kadar reklam içermeyen orijinal bir konsepti seviyorum.
Oyun çok iyi işler 10numara karakterler süper ama oyun zor ağa birz daha kolay olsa daha iyi olurdu yinede güzel
oyun iyi iyi reklam vermiyor oneririm
hey bu oyun oldukça eğlenceli ve reklamlar komik. Şimdiye kadar bu uygulamayı kullanırken hiçbir sorun yaşamadım!
Daha önce oyun oynadığım için mi bu "30 ücretsiz çağrı"yı alamadım? Çevrimdışıyken oyun ilerlemiyor bu bir hata mı?
Güzel ama pvp ve co-op oyun modlarına ihtiyacı var.
Güzel bir oyun, tek şikayetim, yeni düşmanlarsa manzaranın her 10 seviyede bir değişebileceği gibi seviyeler yok ve gerçekten iyi bir oyun olurdu 👍
Bu oyun çok eğlenceli, tüm boş zamanlarımda beni meşgul ediyor ve zorlama reklamlar olmadan harika bir şekilde bir araya getiriliyor.
çok güzel lan meme falan var bide
Sanırım oyun dengesi doğru değil mi? Ustanın meydan okuması "kolay etap"ı temizlemek kolaydır... ama, sonraki buz kraliçesinin Kolay etabı şu ki, kullanılan Tanrı'yı ve diğer gök gürültüsü karakterlerini bile temizleyemiyorum Lv MAX "Umarım bir süre sonra düzelir…
Reklam izlemesi düşünülmüş bir TD sürekli reklam izlemek gerekiyor.
Canavarların saldırı hızı, her şey için çok fazla reklam, aynı aile canavarı bonusu ve farklı haritalar/olaylar ve daha fazla hız dalgası artı hızlı temizleme bonusu hakkında daha fazla derinlemesine bilgiden yoksundur.
Hesabımı her şeye bağlamama rağmen ilerlemem asla kaydedilmedi, böyle bir zaman kaybı
Güzel oyun tavsiye ederim
Gerektiğinde yardım sağlamasalar da güzel geliştiriciler tarafından yapılmıştır. Zor modda oyunda ilerlememi imkansız kılan bir hatam var. E-posta yanıtları hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.
Çok güzel bir oyun. Dikkatimi çekti ve indirdim iyiki indirmişim. Ama normal ve zor aşamaları bitince kabus modu açılmıyor o yüzden canım sıkıldı ve oyunu az zevkle başlamaya başlayın. Eğlenceli bir ana oyun da var oyunu oynamıyorsanız ana alışverişi yapamıyorsunuz. Nightmare modülünden kaynaklı bir sorundan mi açılmadı ama yardım etmeye çalışan sevirim.
Eğlenceli bir oyun, bir "hız" düğmesi eklemenizi öneririm. Her seferinde 20 dalgaya ulaşana kadar beklemek zorunda kalırsam sıkıcı olmaya meyilli oluyor vs.
türkçe pls
İyi: Basit ve anlaşılması kolay. Sevimli tasarımlar. Oyun oynama ile ilgili herhangi bir sorun yok. Oldukça eğlenceli. Kötü: Diğer kule savunma oyunları gibi belirli düşmanları hedefleyemez. Kiiiinda koşarak ayrılmak sıkıcı. Olaylar uzun sürmez. Çirkin: 50'den fazla çekilişten sonra 1 efsanevi var. Yani, dürüst olmak gerekirse gerçekten korkunç olan bir tane elde etmek için %2'den daha az şans var. Oyunu seviyorum ama bu gerçekten berbat ve fiyatların ne kadar yüksek olduğu göz önüne alındığında artık parasal olarak destekleme konusunda beni temkinli yapıyor. 1 efsane +20$ değerinde değildir.
Oyun çok güzel bence uygulanmıyor. Buz kraliçesinin fırtınasını geçmek imkansız bayadır da düzenleme gelmedi. Geliştiriciler açısından tasarlanıyor👎