Post by montkingroversi on Feb 20, 2022 18:42:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Icing On The Dress ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Icing On The Dress IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מגדילים גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Icing On The Dress 2022 version ▞▞▞
משחק טוב ללא פיגור
אני אוהב את המשחק הזה כי אני אוהב לאפות וזה ממש עוזר עם כישורי הציפוי שלי אם היית רוצה להיות שף קינוחים קבל את האפליקציה הזו כי היא משנה חיים וזה גם כיף לשחק בזמן שבקביעות יש הרבה פרסומות אבל זה שווה את זה
זה גורם לך להחזיק את האצבע שלך בדרך כך שאתה אפילו לא יכול לראות מה אתה עושה. זה יהיה יותר כיף אם תתן לנו לחתוך את השמלה איך שאנחנו רוצים להכין עוגת שמלה משלנו ולבחור את סגנון הציפוי 😉
זה משחק טוב מאוד בשבילי של תינוקות מבוגרים אני רוצה לומר שרק זה משחק טוב מאוד
זה משחק נחמד, אני ממליץ לך להוריד אותו.
וואו אני אוהב את המשחק הזה יש לו צבעים יפים אני אוהב אותו אני אוהב אותו מאוד אוהב פשוטו כמשמעו אבל אין לו הרבה שמלות
5 כוכבים לפני הספירה 1 זה כיף 2 אני לא יודע איך להקרח עוגה 3 זה מלמד אותך איך להקרח עוגה 4 זה הרבה יותר טוב מעוגת מראה 5 זה הרבה יותר טוב מהשמלה הזאת
אני אוהב את זה זה כמו משחק תרגול על עוגה אבל בעצם עשוי לעזור לך
ראיתי את ההערות לפני ההורדה אבל אין פרסומות אני חושב שזו בעיה להציג מודעה אבל אין פרסומות בגלל שראיתי שזה משחק לא מקוון באופציה הבסיסית
משחק סופר להתקין pannatula ennaku rompa favarite game irrutatu na cake first panna adu unkaluku than 2 cake than ennaku 3 cake childrenreans בסדר ביי ביי ביי ביי 🎂🎂🎂🍰
אני אוהב את המשחק הזה כי אני יכול ללמוד איך להכין עוגות כי אני רק בן 7 אז אני נותן לו 5 כוכבים
חשבתי שזה יהיה משחק טוב מכל הביקורות הטובות אבל אפילו לא הצלחתי להיכנס למשחק אני ממש מאוכזב ממנו......
מכיוון שצפיתי בתוספות של המשחק הזה כל כך הרבה פעמים, החלטתי לנסות את זה. זה נראה ממש כיף בתוספת והם גורמים לזה להיראות כאילו אתה יכול לשחק בו באתגר מרובה שחקנים. זה משחק ממש כיף, אבל יש לך המון התפארות ויהירות. והתקלות שלו הרבה ונטען ממש לאט והשגת המשחק הזה גורמת לטאבלט שלי להוסיף אקסטרה. אבל כמו שאמרתי זה כל כך כיף! אבל גם אתה לא יכול פשוט לעצב שמלה בכל דרך אתה רוצה אלא אם כן אתה רוצה לא לגנות מטבעות! זה פשוט טיפשי! לתקן את זה!!!!
זו אפליקציה נהדרת שאין הרבה מוסיפות אוהב אותה!! תמשיך ככה עם המשחקים המדהימים האלה!!!! זה ממש עוזר כי אף פעם לא ממש ידעתי איך לאהוב עוגות קרח אבל המשחק הזה ממש עזר אני ממליץ עליו גם אין לי תלונות בכלל לא יכול היה להיות טוב יותר אחד מהמשחקים האהובים עליי הלוואי שזה היה המשחק הכי טוב שנוצר אי פעם אני מקווה שתקבלו הרבה של הורדות וחמישה כוכבים כי זה מגיע לכולכם, היו לי המון משחקים שלך בטאבלט ובטלפון, וכולם לא יכולים להיות טובים יותר להמשיך ולעשות את המשחקים המדהימים האלה!
Icing On The Dress Jocuri de rol ysi
אפליקציה מאוד מגעילה.. מאוד זמן רב.. מציגה מודעה באופן מגוחך בתדירות גבוהה תוך כמה שניות זה לא ראוי לכוכב אחד..
Rocket Punch! Câu đố gjb
Icing On The Dress Vaidmenų žaid. pykb
אני לא מצליחה לדייק עם הזילוף
שיקר את המשחק עד שהוא נהיה שחור משהו לא בסדר עם האפליקציה הזו אף פעם אין לי בעיות עם המשחקים האלה אז אתה צריך לתקן את זה מר מפתח בבקשה...
זה מאוד משעמם 😴 ובכל פעם שאני מנסה להשיג בובה חדשה אני צריך לצפות בפרסומת
יש לי כמה תלונות לגבי המשחק הזה כשאתה שם את הדובדבן שהוא אפילו לא מגיע למקום שאתה רוצה אליו ואתה לא יכול להתחיל שוב זה גם מעצבן אותי כשאימוג'י צצים כשאתה משחק
זה משחק נחמד אבל בכל פעם שעשיתי אחד וזה נגמר הייתה לי מודעה
משחק נחמד ומשחק מאוד מעניין נחמד לפגוש אותך המשחק הזה והמשחק הזה נשמע מאוד נחמד נראה חמוד תעקבו אחרי בבקשה אני צריך לקבל הזדמנות לזכות בכרטיס הלוטו בפעם הראשונה בבוקר ואני לא יודע מה לעשות אומר נחמד מאוד נראה משחק חמוד
זה כיף אבל אתה אוהב שלעולם לא יהיו לך את הצבעים הנכונים לעוגות כמו אחי יש לי רק את 2 הצבעים האלה 🎨 אז תבחר משהו אחר!!!!!
קשה לקרח את העוגה.
עשה פעולה, צפה במודעה. רוצים להשתמש בצבע שהוזמן? צפו במודעה. רוצה לבזבז 45 שניות, כן 45, לצפות במודעה על כל מקסימום 10 שניות של משחק? האפליקציה הזו בשבילך! אני מציג מודעות במשחקים חינמיים אבל זה לוקח את העוגה, ללא כוונה משחק מילים.
זה משחק נהדר הוא כל כך מתקתק ואיטי בגלל זה 3 כוכבים
נורא! כל כך הרבה מודעות ואתה חייב לצפות בסרטונים כדי לקבל את הצבע הנכון! המשחק הזה נורא 1/10 אני לא ממליץ עליו
👍 יתרונות משחק הקרח: 💖לבנות 💖 חלקות משחק טובה 💖שליטה נחמדה במשחק 💖יפהפיות במשחק 💖רעיונות למשחקים מדהימים. 👏 תודה לאולפני Lion ❤️ ערוץ היוטיוב שלי 👉 bettypvp
זה לא עובד לי זה שחור
למודעות רבות
Icing On The Dress Juegos de rol jhsy
אני אוהב את הדרך אבל להרבה מודעות. בכל פעם שהייתי ברמה צצו המון מודעות בכל רמה.
אני נותן לו ארבע כי זה כיף אבל יותר מדי פרסומות
אני נותן לאפליקציה הזו דירוג של שלושה כוכבים, מכיוון שהיא מאוד פגומה. זה כן עושה את זה, זה נותן לך לשים את הדובדבן שבקצפת, וזו הסיבה היחידה שאנשים מורידים את זה. הבעיה הנוספת שלי היא שהאפליקציה הזו מקדמת אפליקציות אחרות יותר מהאפליקציה שלה, כי אתה צופה ביותר תוספות ממה שאתה משחק במשחק.
משחק חמוד אבל פשוט כל כך הרבה פרסומות. די מובן אבל בכל זאת. קצת מעצבן. וזה לא באמת משהו שהייתי נותנת לילד לשחק.(הבובות הן.. זה המחשוף שלהן... אני אישית לא הייתי נותנת את זה לילד) אבל עדיין לא משחק נורא😊
Jdnfv העבודה הטובה והיפה אתה יכול להשיג עסקה טובה ויפה מאוד יום הולדת שמח 🎂🎉 אתה חייב אתה יכול אתה אני אקבל 😍🤑😇😷😿😻(^^):-|(TT)=_= :-!(TT)O:-)O:-)
Icing On The Dress Рольові gjlb
המשחק מדהים ואני אוהב איך אתה יכול לעשות דפוסים שונים.
אוהב את המשחק אבל בבקשה הסתיר את החזה קצת יותר תודה לא אכפת לי כל הפרסומות כי זה רק אני המשחק הזה כל כך פשוט לשחק והוא מאוד מרגיע אותי אנשים נראים לי מוזרים ויש לי שאלה אחת למה גברים נכנסים לחנות רק בבקשה תקנו את זה אבל ............. משחק מעולה inrotall בבקשה הורד (סליחה על שגיאות כתיב)
טעון שיפור זה נשאר בפיגור חבל שאי אפשר באמת לשחק זה נראה כיף אבל זה דורש הרבה עבודה לפני שזה משחק מוצלח... לא מותקן.