Post by montkingroversi on Feb 20, 2022 18:39:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ descuie tot ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Larong Pagluluto Batang babae Simulasyon crfz
100% REAL ... المنشور التالي Police Car Driving Simulator ep.12 - العاب سيارات
Îmi place jocul atât de mult și îmi place să pui mașină nouă, poate mașină Tesla și o nouă polo TSI în actualizări noi, te rog, voi cumpăra toate mașinile și le am pe toate și putem să prăbușim mașina cu viteză mare.
Descarcă Academia Șofer 2 Simulare Auto .apk 2.7 (ultima versiune) Android App ... Descarca Car Parking Multiplayer .apk Pentru Android.
Jocul este bun, dar are probleme cu cântând în 40 de milioane și tot felul de mașini, decât s-a întors la 300k și unele mașini și acum nu am literalmente nimic, cânt în contul meu și am pierdut totul, nu recomand să actualizez sau să descarc acest lucru joc deloc.
Bagati si voi o mapa in care doar urci pe munti
Bună ziua, mi-a plăcut atât de mult acest joc înainte de actualizare. Îmi plac noile mașini și toate, dar din anumite motive am internet grozav, dar este foarte lent și înainte de a posta asta fără supărare, dar nu-mi place sunetele mașinii noi, sunetele vechi erau. preferatul meu, vă rog, aduceți-le înapoi olhazz. Îmi place să turați mașina și acele sunete sunt doar realiste, noile sunete pur și simplu sună ca un joc de mașini 3d stricate, vă rog, olhazz, remediați problema, fiți în siguranță ❤ și la mulți ani ✴✳❇ mulțumesc pentru că m-ați ajutat să aveți un buna asta .
Mi-e nu mai apărut update
Parcare Multiplayer Mod Apk: Car Parking Multiplayer Mod APK este unul dintre cele mai populare jocuri de conducere. Veți putea găsi online o gamă largă de
Ar putea fi mai bine dacă ar fi mai multe case, dacă jocurile s-ar fi bazat într-un loc real, dacă am putea avea GPS și când te joci, ai putea scoate toate mașinile tale, mi-aș dori și mașinile să aibă sigle
De aseară de cand am băgat jocul este plin de lag. VA ROG SA REZOLVAȚI PROBLEMA CA MOR SI SA SCOATETI ACEA CHESTIE CU TIME FOR ADS
Va rog sa nu lmi pierd contu
Daca aveti designuri interesante sau gearboxuri, lasati un comentariu. Car Parking Multiplayer. Browse ...
Cel mai bun joc pe care l-am găsit vreodată Îmi place totul, dar singurul lucru pe care îl urăsc este când trebuie să plătim în direct pentru a lua niște mașini
Actualizare pentru telefonul Android 12!!!!!
Foarte intersant
Sa ma *** pe update-ul asta
Datini 1000000 de dolari . Cont: Player#376
Car Parking Multiplayer הדמיה jbo
Car Parking Multiplayer 4.8.5.2 Download APK Android ...
Intestin
Este foarte frumos pentru mine
Joc acest joc de un an și sunt înnebunit după el, cumpărați mașinile voastre preferate, personalizați-le cât mai complicat posibil, înscrieți-vă în camere online, cursați, schimbați mașini, vindeți mașinile dvs. jucătorilor, reglați-vă mașina ca un drifty, drag sau race car, etc. Am doar două probleme legate de acest joc uimitor, primul dintre ele este jucătorii cu probleme care au făcut imposibilă câștigarea dragilor și ar fi mult mai bine dacă camerele online ar fi mai aglomerate, la sfârșit, dacă îți plac mașinile și jocurile online, cu siguranță ar trebui să încerci asta
Hei! Joc multiplayer pentru parcare auto de mult timp Este un joc foarte frumos și grafica este bună, dar vă rugăm să adăugați civic ferio (Ek-9) sedan cu truse de caroserie în următoarea actualizare (2) adăugați mai multe case
Bună actualizare băieți, îmi place foarte mult acest joc, totul este bine, dar există o problemă în această actualizare, adăugați raportul butonului, așa că atunci când joc pe server, mă raportează fără niciun motiv, fac spam pe butonul de tranzacționare și apoi, când le ignor. Solicitarea comercială mă raportează, vreau să știu dacă acest raport îmi afectează contul !! și există o altă problemă pe piața de monede. Am vândut 2 mașini, dar nu am primit monede, așa că remediați cât mai curând posibil!!
Bannn glitch cars pleasssseeeee e iritant trebuie să ne concurăm din nou, nu mașinile noastre, viteza este de un milion. Dar în rest jocul este frumos
Singurul lucru bun sunt mașinile. Conduc cu grijă și scrie că m-am prăbușit pentru lucruri ridicole. Remorcă avariată pentru că a făcut o colț și a murdarit anvelopa? Se pare că anvelopele sunt foarte proaste dacă le lovești. Nu ar trebui să fie. Detectează lucruri stupide. Anvelopa remorcii se murdărește. Daune aparent. Coborând o rampă la o viteză rezonabilă și camion avariat. Trailerul meu se întinde fără motiv. 3 stele. Dacă acest lucru a fost rezolvat, cu ușurință un 5 stele.
Gata s-a bagat
Îmi place foarte mult parcarea auto pe mai multe straturi. Singura problemă este că unele vehicule trebuie să plătească la bancă și să facă din aceasta o mașină de poliție și o parte din eticheta de bani sunt în cer
Car Parking Multiplayer Simuliaciniai teof
Car Parking Multiplayer Mod Apk v4.8.4.9 Descărcare ...
Îmi place jocul foarte mult și este destul de mișto, dar singurul motiv pentru care am pus unul de patru stele este pentru că ameliorează puțin grafica, este în regulă, deși îmi place.
Sunt mulți țepari și nu îmi pot recupera mașina rara sa mora barbaletu ca ma las de joc
Este super idee cu vandutul mașinilor dar Eu nu am mai întrat de mult și acum după câteva ubdatoare nu mai merge sa intru pe online, și aveam masini care costau bani reali.
Îmi place acest joc, dar când l-am actualizat, jocul s-a prost, chiar și telefonul meu are spațiu de stocare mare, are încă 3 GB de memorie RAM și nu știu de ce uneori, când concuresc în 402, poate cădea mașina din subteran, cum naiba. tocmai s-a intamplat? Și, de asemenea, când m-am deconectat și m-am autentificat, lipsesc celelalte mașini ale mele, deși salvez procesul. Sper să remediați aceste erori și să vă blocați jocul pentru că îmi doresc foarte mult să joc din nou acest joc. MULȚUMESC ❤️!!!!
Îmi place jocul dar lati stricat ati bagat masini cu bani reali si bani se fac forte greu ⭐⭐
Este un joc foarte bun si interesant, ai foarte multe de facut dar este foarte enervant ca de multe ori nu merge global marketul deloc. Am 2 zile de cand nu imi apare iconita de la market si inainte de asta mergea doar cateva ore pe zi. Va rog sa rezolvati daca se poate pentru ca nu mai suport jocul!
Car Parking Multiplayer Simulare ibsg
Am actualizat acest joc azi și îmi place noua actualizare, dar am dat 4 stele pentru că de fiecare dată când actualizez acest joc îmi întârzie Fps și trebuie să cumperi pentru a deveni polițist și l-am cumpărat și m-am gândit că fiecare mașină o pot face poliție, dar trebuie să-l cumperi din nou, este cam nasol și m-am gândit că, când îl dezinstalezi și îl descarci din nou, va salva mașinile pe care le-am cumpărat (peste 1 milion), dar nu l-a salvat. Este destul de nedrept pentru că mă descurc toată ziua ca să iau mașina. Sper că poți remedia asta😁
🤮
2 stele de la mine. Jocul este frumos, mașini bune dar gameplay-ul este dezastru. Frameaza, dar se blochează în cazul în care am 4GB ram. Faceți ceva în privința asta
Urăsc noua actualizare din cauza sunetului mașinii, este un gunoi care înainte îmi plăcea vechiul cpm, dar acum urăsc să mă joc, mă joc de 4 ani și urăsc acum, vă rog să-l reparați ca înainte
Numi place ca nu pot sa ma scriu cu ceilalti
Piar placea daca ai putea avea zi si noapte. Sa pot avea un serviciu cu tirul sa transporti si sa primesti bani. Și să-ți arate marca la mașini. Dacă o să-ți faci asta va voi da 5 stele.
Parcare modernă 3D:Car Simulation Games 2020 este un joc video de aventură, ... un singur jucător, care pune accent pe elementele de simulare a parcării.
Acest joc cu noua actualizare, este destul de epic! Pro: Grafică foarte bună Selecție largă de mașini Niveluri de parcare dificile cu recompense Vă puteți îmbunătăți mașinile pentru a fi FOARTE rapide Contra Multi-playerul devine în urmă cu prea mulți oameni și se pare că va da peste oameni la întâmplare dacă va fi așa cale? Nu apăsați butonul greșit. Incercam sa dau $ cuiva si AM VINDUUT M-A CEA MAI BUNA MAsina PENTRU 2500$!! Dezvoltatorii vă rugăm să adăugați un „sunteți sigur că doriți să faceți asta?” buton pentru acele acțiuni!! 4/5 ⭐ bine.
În cazul în care puteți face bani la domiciliu Ionel Timiş şi ...
Imi plac masinile si vreau sa se dea 50000 de milioane dupa descaracare🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Genial
3 stele de data aceasta doar pentru a scoate cel mai bun lucru care a făcut acest joc unic și real „Culori” Eu unul prefer culorile anterioare. Această culoare strălucitoare care face ca mașinile noastre să arate de parcă ne uităm la desene animate înlătură realitatea jocului nu mai este distractiv să joc jocul, m-au făcut să-mi urăsc toată mașina din cauza acelei culori strălucitoare pe care le-ai pus acolo. Foarte dezamagitor. Acele culori erau cele mai bune. Perioadă. Fără ele nu mă voi putea bucura de acest joc.